您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2018年成人高考高起点《英语》精选试题(2)

来源: 中国教育在线     2018年07月03日

2018年成人高考高起点《英语》精选试题(2)

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall

( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold

( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball

( )4.A.already B.each C.league D.weak

( )5.A.produce B.true C.computer D.news

二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)   从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

A.any;any   B.some;any   C.any;some   D.any;some

( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.

A.the news   B.some news   C.a news   D.news

( )8.The number of students in our school ________.

A.increased   B.is increased   C.has increased   D.are increased

( )9.________ your step,or you might fall into the water.

A.See   B.Watch   C.Miss   D.Look at

( )10.The meeting _______.

A.is to put off   B.is going to put off   C.is to be put off   D.will put off

( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.

A.it must be raining   B.it must rain   C.it must have rained   D.it must have been rained

( )12.Nothing could stop _______.

A.him come   B.that the came   C.him from coming   D.him to come

( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

A.opened and closed   B.to be opened and closed   C.being opened and closed   D.having been opened and closed

( )14.The medicine will ______ you good.

A.do   B.save   C.give   D.help

( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

A.changed   B.changing   C.to be changed   D.to change

( )16.This novel is worthy of_______.

A.reading   B.read   C.having read   D.being read

( )17.It is very kind ______ see me.

A.from you to   B.as   C.as if   D.like that

( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

A.that   B.as   C.as if   D.like that

( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

A.lift   B.reach   C.rise   D.touch

( )20.They lives ______ the other side of the road.

A.in   B.on   C.for   D.by

( )21.She can speak Japanese better than ________else.

A.the one   B.no one   C.anyone   D.another

( )22.This lesson is _______ than the last one.

A.more easier   B.more easy   C.very easier   D.much easier

( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?

A.wasn‘t   B.is it   C.was it   D.isn‘t it

( )24.This book is for students ______ native language is not English.

A.of whom   B.that   C.which   D.whose

( )25.You may not go out _______ your work is done.

A.before   B.until   C.where   D.as

( )26.Look what Father_______ me when he came from work.

A.brought   B.took   C.carried   D.fetched

( )27.Nobody knew _______ there.

A.how long time I had been   B.how long had I been

C.how long time had I been   D.how long I had been

( )28.The harder he studies,_______.

A.he‘ll make great progress

B.the greater progress he‘ll make

C.he‘ll make greater progress

D.the greater he‘ll make progress

( )29.________,I would have gone to see him.

A.Have I had time   B.Had I time   C.Had I had time   D.would I have had

( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A.won‘t go   B.not go   C.not to go   D.didn‘t go

一、语音知识

1.A 2.C 3.A 4.A 5.B

二、词汇与语法知识

6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A20.B

21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

27.D 28.B 29.C 30.B

声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

地区成考
北京成考| 天津成考| 河北成考| 山西成考| 山东成考| 河南成考| 黑龙江成考| 吉林成考| 辽宁成考| 湖北成考| 湖南成考| 安徽成考| 江西成考| 浙江成考| 上海成考| 江苏成考| 内蒙古成考| 重庆成考| 陕西成考| 甘肃成考| 宁夏成考| 云南成考| 贵州成考| 四川成考| 青海成考| 西藏成考| 新疆成考| 广东成考| 广西成考| 海南成考| 福建成考|
友情链接
自学考试| 远程教育| 浙江师范大学成人教育学院