您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

​2018成人高考高起点《英语》考前练习及答案(15)

来源: 中国教育在线     2018年10月19日

2018成人高考高起点《英语》考前练习及答案(15)

I. Phonetics ( 5 points)

Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one thatis different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

1、根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

A.dear B.heart C.ear D.tear

参考答案:B

参考解析:A、C、D划线部分发[iə],而B发[a:],因此选B

2、根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

A.afternoon B.classroom C.roommate D.boot

参考答案:B

参考解析:A、C、D划线部分发[u:],而B发[u],因此选B

3、根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

A.however B.narrow C.shallow D.Snowy

参考答案:A

参考解析:B、C、D划线部分发[əu],而A发[au],因此选A

4、根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )来源环球网校

A.invasion B.decision C.occasion D.Discussion

参考答案:D

参考解析:A、B、C划线部分发[ʒən],而B发[ʃən],因此选D

5、根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

A. guide B.guess C.language D.guest

参考答案:C

参考解析:A、B、D划线部分发[g],而C发[dʒ],因此选C

II. Vocabulary and Structure( 15 points)

Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6、Without the help of people from every corner of the world, people in Wenchuan County, Sichuan Province__________recovered very quickly from the May Twelfth Earthquake.

A.must not have B.couldn't have C.may not have D.can't have

参考答案:B

参考解析:考查虚拟语气。句意为:“如果没有各国的援助,四川汶川的人们不可能很快从5·12大地震中恢复过来。”couldn’t have done意为“不可能做某事”。

7、I__________ swim in summer when I was young.

A.used toB.usedC.was used toD.did used to

参考答案:A

参考解析:句中的时间状语是when l was young,表示过去,因此应选A项。“used to+动词原形”意为“过去常常做某事(而现在不做了)”。

8、Henry will not be able to attend the meeting tonight because

A.he must to teach a class

B.he will be teaching a class

C.he will teach a class

D.he will have teaching a class

参考答案:B

参考解析:这道题考查将来进行时的用法。当要表示将来要进行的某一个动作时,可以使用将来进行时,其构成是“will+be+doin9”此处强调当时(tonight)正在做某事,故选B项。

9、Nowhere else in the world__________more friendly people than in this small town.

A.you might find B.you will find C.can you find D.should you find

参考答案:C

参考解析:以否定词起始的句子其主谓应倒装,排除A项和8项。can表示“能够”,should表示“应该”。按句子的含意,应为“能够”。C项是正确的。句意为:“世界上没有任何地方能够找到比这个小镇更多的好心人。”

10、A completely new 来源环球网校situation will __________ when the examination system comes into existence.

A.arise B.rise C.raise D.arouse

参考答案:A

参考解析:此题考查形近词辨析。arise“发生,出现”;rise“升起,上升”;raise“举起,抬起”;arouse“唤醒,引起”。根据词意和句意选A项。

11、He__________ studied, yet he passed every exam.

A.frequently B.little C.regularly D.rarely

参考答案:D

参考解析:regularly“有规律地”;rarely“极少, 很少”;frequently“经常地”;little“几乎没有,几乎不”。D项是正确的。句意为:“他很少学习,可每次考试都过。”如果将little放在动词后面,这句话就对了:He studied little.“他几乎不学习”。

12、Have you seen Jack and John?--I haven't seen__________ of them.

A.neither B.any C.either D.all

参考答案:C

参考解析:表示二者的“都”或“任何一位”用neither或either。排除B项和D项。谓语动词已经否定,c项是正确的。句意为:“一你看见杰克和约翰了吗?一他们两个我都没看见。”

13、__________ cave that George has discovered in his lifetime is near the Alps.

A.The hundredth B.The hundred C.Hundredth D.A hundred

参考答案:A

参考解析:根据句子的结构,可知句子的主语是cave,是一个单数可数名词,可见空格处要填的是一个序数词,根据序数词的构词法,以及前面必须加定冠词,判定答案是A项。

14、The man showed the boy__________ he should play the piano.

A.what B.when C.which D.how

参考答案:D

参考解析:本题考查疑问代词的选择。主句的谓语动词show“展示,显示”用来说明how“怎样”最为合适。

15、Some of the guests __________ to the party were from'other cities.

A.to inviteB.invitedC.being invitedD.had been invited

参考答案:B

参考解析:本题考查分词的用法。主语和选项中的动词之间是被动关系,而且分词和主句谓语之间的时间存在先后关系,因此选用过去分词表被动和完成。

16、--you see any foreigner present at the party?

--She was the only foreigner__________I saw at the party.

A.whom B.that C.who D.which

参考答案:B

参考解析:这道题考查定语从句的用法。当先行词被the only修饰时,关系代词只能用that。

17、_________ Chicago is a beautiful city today,but_________ Chicago of the 1920s was a very dirty place.

A.The ; the B./ ;/ C.A ; the D./ ; the

参考答案:D

参考解析:此题考查冠词的用法。来说,地名之前不加任何冠词,但是如果特指某一时期或某一情况下的某个地方,可以加定冠词the。

18、I've worked here since I__________ Harvard Business School.

A.leave B.left C.have left D.had left

参考答案:B

参考解析:since前如果谓语动词为现在完成式,since后谓语动词为过去式。B项是正确的。句意为:“自从我离开哈佛商学院就一直在这儿工作。”

19、--Have you been paid for the painting?--Yes, I remember__________$ 60 for it.

A.to have paid B.to pay C.being paid D.paying

参考答案:C

参考解析:这道题考查动词remember的用法。remember接动名词,表示“记得做过某事”;re—member接动词不定式,表示“记得要去做某事”。此题要用动名词的被动式。

20、If you want his address,you will have to__________the number in the book.

A.look into B.look up C.look through D.look after

参考答案:B

参考解析:look int0“浏览,调查”;look up“查(字典等)以得到信息”;look through“快速查看,浏览”;look after“照顾,照料”。

III. Cloze ( 30 points)

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, Cand D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

根据下面内容,回答题:

Los Angeles has planted 2,000 rubber trees down the middle of one of its main streets. Thesetrees do not 21 rubber. They are,22,made of rubber. Mr. Joe Dynamo, a spokesman for LosAngeles 23 council, explained the reasons. He said:

"These 24 are representative of our virtual society. We have polystyrene grass on our golf olf 25. We have non-milk powder 26 our coffee. We 27 copies in plastic of old woodenfurniture. We have fiberglass tombstones.28 shouldn't we have trees made of rubber?"

"At 50 miles an hour,29 motorist will see any difference. And our preservation 30 willbe lower. You give the trees an annual rinse (清洗) with detergent, and 31 them off twice a year.We 32 a lot of money because transplanting, pruning, weeding and leaf-collection are all33. And we have a 60-year 34 guarantee on each plant. This is rationalization at 35 best. "

21、第21题应选( )

A.invent B.do C.produce D.create

参考答案:C

参考解析:在洛杉矶一条主要街道上种植了一批假树(用橡胶制作的橡胶树),市政府声称这是最理性的做法,因为它不仅具有长时间不变色、不枯萎的特点,而且还省去了一大笔维护性费用。你觉得如何?

invent“发明”;create“创造”;produce“生产”。根据前面所说,种植的是橡胶树,因此应是“生产”橡胶。

22、第22题应选( )

A.in fact B.eventually C.practically D.as a matter

参考答案:A

参考解析:种的是橡胶树却不能生产橡胶,这里是解释原因。用in fact“事实上”解释所种的不同于真的橡胶树。A项是正确的。

23、第23题应选( )

A.country B.state C.city D.county

参考答案:C

参考解析:洛杉矶是一个城市的名字,council是政府机构。所以,这里应指的是市政府,而不是国家、州或县政府。C项是正确的。

24、第24题应选( )

A.plants B.trees C.rubber D.streets

参考答案:B

参考解析:These肯定指的是前面所说的假橡胶树。这段是用其他的例子说明其他很多东西我们都用的是代用品,橡胶树当然也同样可以。B项是正确的。

25、第25题应选( )

A.courses B.places C.courts D.Playground

参考答案:A

参考解析:高尔夫场地用course,golf course“高尔夫球场”。A项是正确的。

26、第26题应选( )

A.on B.of C.at D.in

参考答案:D

参考解析:在咖啡里,用in。D项是正确的。

27、第27题应选( )

A.make B.introduce C.build D.set

参考答案:A

参考解析:根据上下文,这里指的是用不同的材料做家具。制作家具用make。A项是正确的.

28、第28题应选( )

A.What B.How C.When D.Why

参考答案:D

参考解析:前面举了几个例子说明很多东西都可用替代品来做,这里是用反问句表示肯定。应用表示询问原因的词。D项是正确的。

29、第29题应选( )

A.some B.no C.many D.a few

参考答案:B

参考解析:这里是说假树在某种条件下是看不出来的。所以,应当选择表示否定的词。B项是正确的。

30、第30题应选( )

A.costs B.price C.money" , D.Award

参考答案:A

参考解析:下面讲了对真树要做很多的维护性工作,要有一定的支出。根据这个含义,比较四个选项,A项是正确的。用假树花费会低一些。cost“花费,费用”符合句意。

31、第31题应选( )

A.sweep B.wash C.tidy D.Dust

参考答案:D

参考解析:根据上下文,可以看出这里讲的是对假树的清洁工作:清洗和除尘。sweep them off“把树扫掉”,wash them off“把树洗掉”,tidy“整理”都不符合文章含义。D项是正确的。

32、第32题应选( )

A.waste B.keep C.save D.Store

参考答案:C

参考解析:根据上下文,清洗工作简单,也不用下面提到的修枝、移植等,当然就省钱了。

33、第33题应选( )

A.essential B.accidental C.unnecessary D.necessary

参考答案:C

参考解析:因为是假树,除草、扫落叶当然就没有必要了。C项是正确的。

34、第34题应选( )

A.fade B.non-fade C.die away D.Everlasting

参考答案:B

参考解析:因为是假树,所以可以保持在一定,时间内不变色、不枯萎。everlastin9表示“永久的”,文章中已经给出具体的时间了,所以排除。B项是正确的。

35、第35题应选( )

A.one's B.its C.their D.the

参考答案:B

参考解析:at one’s best“强有力的,全盛的”。one’S表示它所代表的事物,为所有格。应为its, ’这里it指的是rationalization“强辩,说明”。选项B是正确的。

IV. Reading Comprehension ( 60 points)

Directions:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by fourquestions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Chooseone best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

根据下面内容,回答题:

Would you like to spend all evening reading a lovely story with beautiful illustrations and make$ 35,000 at the same time? Millions of people all over the world tried to do just that. Only onesucceeded. The book is called Masquerade, and was written by British painter Kit Williams. Withinits pages are clues to the location of a golden jewel, and whoever figured out the clues could find andkeep the treasure.

Some years ago, Williams was asked to write a children's book. Wanting to do something no oneelse had done before, he decided to bury a golden treasure and tell where it was in the book. He be-gan painting without a clear idea of what the story would be about, where he would bury the treasure,or even what the treasure would be. As he painted, he decided that in the story a hare, or rabbit,would travel through earth, air,fire and water to deliver a gift from the moon to the sun.

After three years, he finished the paintings and then wrote the story. The treasure became an 18- carat gold hare, adorned with precious stones, and it was made by Kit Williams himself. This beauti-ful jewel ,worth around $ 35,000, depending on gold prices, was,buried somewhere in Britain, free toanyone who could decipher the clues. Williams's book kept people of all ages amused trying to solvethe mystery of Masquerade.

The rabbit was finally found in the spring of 1982,by a 48-year-old design engineer. It was bur-

ied in a park about thirty-five miles from London.

36、The function of the first sentence in this passage is to __________ .

A.give detail B.sum up the story C.capture the reader's interest D.elaborate upon'a point

参考答案:C

参考解析:文章的首句并没有给任何细节,也没有阐述任何观点,而是提出了一个问题,排除A、D两项。第一段刚开始,不可能总结,排除选项B。这个问题很有趣,所以,作者以此开篇是为了吸引读者,C项是正确的。

37、When Williams began working on his book, he __________ .

A.was paid $ 35,000 B.learned to paint

C.had already buried the treasure D.did not know what the story would be about

参考答案:D

参考解析:有人请Williams写本儿童的书,他接受了,并想把自己的作品写得与众不同,但当他开始运作时,他脑子里还没有清晰的思路。D项是正确的。

38、We can conclude from the passage that _________.

A.the clues in Masquerade are easy to decipher

B.Kit Williams has many artistic talents

C.many people bury treasures in Britain

D.Kit Williams said he would pay $ 35,000 to whoever found the treasure

参考答案:B

参考解析:从这段里我们知道,Williams会写书、画画、做珠宝,所以说他有很多的艺术天赋。B项是正确的。

39、This passage is about __________ .

A.British painters B.golden jewelry C.a modern treasure hunt D.writing children's books

参考答案:C

参考解析:这篇文章主要讲了Williams写这本书的目的是让人们寻宝。C项是正确的。其他三项都只是文章中整个事件的一部分,不是主题。Passage Four

根据下面内容,回答题:

If we had to rely on only five senses for survival, we would be in very sad shape indeed. Wewouldn't know up from down. We wouldn't know when to eat or drink. We wouldn't know what ourmuscles were doing or what position our limbs were in. We wouldn't know when our body was dam-aged because we wouldn't feel pain. We might freeze to death without even a shiver, or overheat with-out a drop of sweat. The five senses--touch, taste, smell, hearing and sight--respond only to stimula-tion from the outside world, but the inside world of our bodies must also receive and respond to im-portant messages.

Our internal senses keep us alive and enable us to use our external senses. In effect, the internalsenses tell our brains how to run our bodies. Hunger or thirst registers in a part of the brain called thehypothalamus(丘脑下部) ,when a lack of food chemicals are detected in the blood.

Another internal sense that controls our balance is maintained by three fluid-filled loops in theinner ear. Changes in position and gravity affect the motion of this liquid and cause changes in thebrain. A sense called kinesthesia(肌肉运动知觉)lets us know the relative positions of parts of ourbodies. Even our breathing is caused by a sense that identifies an overabundance of carbon dioxideand a lack of oxygen in the blood.

No one has been able to count the number of internal senses. The presence of delicate internal senses shows just how marvelously complex we human beings are.

40、This passage deal mostly with the __________.

A.internal senses B.sense of balance C.five senses D.brain's function

参考答案:A

参考解析:文章简述了人类的内部感官。B项是其中的一部分。C项是作者用来作引子,引起读者的兴趣,并与之比较,从而说明内部感官究竟是什么。A项是正确的。第40000

41、Hunger is caused by __________

A.too much food and water in the body B.a lack of oxygen in the blood

C.seeing or thinking about food D.a lack of certain chemicals in the blood

参考答案:D

参考解析:由第二段最后一句知血液中缺少食物化学成分时,大脑就会得到报告。D项是正确的。

42、The passage implies that there are many senses we __________

A.can use only in emergencies B.may not understand at present

C.never realize we have D.do not actively use in everyday living

参考答案:C

参考解析:我们只意识到外部感官,从没有意识到我们的内部感官才是我们生命的根本。第一段尤其强调这一点。C项是正确的。

43、In the second paragraph, the term "in effect" means __________

A.in fact B.it is doubtful C.often D.without reason

参考答案:A

参考解析:前面说明内部感官是干什么的。接着用in effect强调、总结,进一步说明内部感官的作用。A项是正确的。

根据下面内容,回答题:

In Japan's capital city of Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city hasspread out so far and the traffic has become so heavy that it is very difficult to get from one place toanother. The price of land,too,has become very high. All this explains why a group of Japanese landdevelopers came to the conclusion that there was nowhere to go but down. So far they have dug outspace underground for fifteen major shopping centers ,and the underground construction has only begun.What are some of the advantages of shopping and eating underground? Clean ,filtered( ~,,1~ )air is one of them. The city of Tokyo has one of the most serious smog problems in the world. An other advantage is that there won't be traffic accidents as that on the city's busy streets. Still another is the convenience of moving from place to place. You're usually right next to, or even in, a subway station.And you can even spend the night underground if you like. The Kyobashi Station, for example, indown town Tokyo, has a hotel with a bar, restaurant and barbershop.

44、It is very difficult to get from one place to another in Tokyo because __________.

A.the city is so large and so high B.there is no traffic

C.we don't know the road D.the city is so large and the traffic is so heavy

参考答案:D

参考解析:文中第二句中指出原因即城市太大,交通太拥挤。

45、All are the seasons for Tokyo to develop underground EXCEPT __________

A.the high buildings B.the high price of land C.the far spreading of the city D.the heavy traffic

参考答案:A

参考解析:文中第一段第一句中提到了建筑物的高度是因地震受到限制,因此A项的表述不合适,高大的建筑物并不是东京要向地下发展的原因。

46、Shopping underground is clean __________ ,.,

A.without air pollution B.of water C.and tidy D.and beautiful

参考答案:A

参考解析:文中第二段第二句中提到了地下购物的优点,即干净、空气好。

47、The second paragraph tells us __________

A.underground is convenient B.the advantages of underground

C.we can have good food underground D.you can spend the night underground

参考答案:B

参考解析:文中第二段具体分析了地下的优点,比如干净、空气好、无交通阻塞问题等。

根据下面内容,回答题:

The discovery of a dwarfed (矮个的)"human being" who lived in Flores, Indonesia, up to 18,000 years ago is changing the way we think about the human family. This "Flores Human"wasthree foot tall and her brain was smaller than that of the average chimp(黑猩猩) ,yet she and herrelatives apparently lived fully human lives. They seem to have made tools, worked together to findfd and cook it, and perhaps even burried their dead with ceremony.

It was a major surprise to find tools associated with the new human family member. The tools arelike those formerly seen only with European fossils (化石)from our own species;Homo sapiens (智人) ;and the oldest of them were made 9,400 years ago. Homo sapiens is thought to have arrived inthe island about 4,000 years ago, much too late to be responsible for the tools. If this tiny humanmade the tools, then the inside structure (结构)of its brain must have been more like our own than a chimp's, despite being just a third the size of ours.

This "new human" was suspected to be a dwarfed branch of Homo erectus( 直立人). When crea-tures are separated in regions with rare resources but few enemies, being big is a disadvantage, andevolution tends to shrink them, a process known as island dwafng. Could natural selection make a hu-man smaller while keeping--even improving--mental ability? Quite possibly, believes ChristopherWills of the University of California.

Has the "Flores Human" even shown the ability of language? "I find it difficult to imagine thatpeople could make tools, use fire, and kill large animals without fairly advanced communication," Willssays. Did "Flores Human" possess the basic components of human culture--such as the burying of thedead with ceremony? Emiliano Bruner of the Italian Institute points out that Indonesia's hot,wet envi-ronment is bad for fossilization. It is reasonable to assume,he says,that the 18,000-year-old bones ofthe most complete Flores woman were well-preserved because she was buried with special care.

48、According to the passage," Flores Human"__________ .

A.lived a partly human life B.was a branch of Homo sapiens

C.used tools before Homo sapiens arrived D.had a brain as large as a common chimp's

参考答案:C

参考解析:依据在第二段中,比较隐蔽,根据“H0— mo sapiens is thought to have arrived in the island about4,000 years a90,much too late to be responsible for thetools.”可知答案为c项。也可以用排除法,A、B、D三项与文章内容矛盾。

49、The underlined part "this tiny human" in Paragraph 2 refers to __________ .

A.a chimp B.Flores Human C.Homo sapiens D.Homo erectus

参考答案:B

参考解析:本文是围绕Flores Human展开的,A、C、D三项都只是说明其中的一部分情况。根据上下文可知B项正确。

50、This passage mainly talks about __________ .

A.the tools made by "Flores Human" B.the language used by "Flores Human"

C.the evolution of "Flores Human" D.the major surprising findings about "Flores Human"

参考答案:D

参考解析:D项把A、B、C三项都概括了。A、B、C三项都是片面的,故最佳答案为D项。

51、According to the passage, it is believed that "Flores Human"__________ .

A.was dwarfed by its enemies B.could use language

C.left a lot of fossils in the hot and wet environment D.reached Flores 40,000 years ago

参考答案:B

参考解析:根据最后一段可知选B项。A、c、D三项的内容均与文章不符。

根据下面内容,回答题:

Unlike modern animal scientists, dinosaur scientists cannot sit on a hillside and use telescopesto watch dinosaurs in order to know how they lived and whether they were good parents. Instead, theyhave to search hard for information from dinosaurs' fossils (恐龙化石)because dinosaurs died outmillions of years ago.

It's very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be gotfrom the same fossils. Many fossils of the same kind of dinosaurs have been dug out from oneplace. They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck (陷人) all at once. Orthey might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries. Thus we can say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups and inthe second lived alone.

Though there are two different results, dinosaur scientists now generally agree tha~" at least somekinds of dinosaurs lived in big groups. "That's pretty much settled at this point," says Paul Sereno.A kind of dinosaurs called Sauropods left behind tracks in the western United States that appear torun north and south, suggesting that they even moved long distances together.

As to whether dinosaurs cared for their young, dinosaur scientists have turned to the closest liv-ing relatives of dinosaurs--birds and crocodiles--for possible models. Birds give a lot of care to theiryoung, while crocodiles just help their young to the water. The discovered fossils of dinosaurs sittingon their eggs and staying with their young suggest the parents were taking care of their babies, but westill cannot say that all dinosaurs did the same.

There is still a long way to go before the above questions could be answered. Dinosaur scientists

will have to find more proof to reach an agreement.

52、Dinosaur scientists can get information directly by ____________ .

A.studying dinosaur fossils B.examinipg modern animals

C.watching dinosaurs D.using tel'es~opes

参考答案:A

参考解析:根据第一段第二句研究恐龙化石可得到直接信息,故A项正确。

53、What is pretty much settled according to Paul Sereno?

A.Half of the dinosaurs lived alone. B.Most dinosaurs moved long distances.

C.Many dinosaurs settled in the north. D.Some dinosaurs lived in big groups.

参考答案:D

参考解析:根据Paul Seren0所说的话可知that指的是上文提到的内容,再结合本段第一句话可判断D项正确。

54、Dinosaur scientists can probably know whether dinosaurs were good parents by __________ .

A.watching many kinds of animals B.studying dinosaurs' living relatives

C.following the tracks left behind D.working on dug-out dinosaur eggs

参考答案:B

参考解析:根据倒数第二段第一句的后半句可知B项正确。

55、Which of the following is TRUE according to the 4th paragraph?

A.Birds hardly pay attention to their young. B.Baby crocodiles can look after themselves well.

C.Some dinosaurs took care of their young. D.Birds and crocodiles take good care of their young.

参考答案:C

参考解析:根据本段最后一句可知人们还不能确信所有的恐龙都会照顾它们的后代,由此可判断C项正确。

V. Daily Conversation ( 15 points)

Directions:Pick out five appropriate expressions from the eight choices below and completethe following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

根据下面内容,回答题:

Reservations clerk :Northwind Airlines. Can I help you?Daniel Adams:Hello. I'd like to 56,please.

Reservations clerk:May I have your name and 57 ,please?

Daniel Adams:My name is Daniel Adams and my flight number is 374.Reservations clerk:When are you leaving?

Daniel Adams : 58

Reservations clerk:And your destination? -',,

Daniel Adams : Buenos Aires.

Reservations clerk : 59 ,please. (...) All right. Your seat is confirmed, Mr. Adams. You'll be arriving in Buenos Aires at 4 o'clock p. m. local time.Daniel Adams:Thank you. Can I pick up my ticket when I check in?

Reservations clerk:Yes,but 60 at least one hour before departure time.

A.Hold the line B.flight number C.ask a question

D.To New York E.May I have you name F.reconfirm my seat

G.please check in H.Om may 11th

56、第56题应填( )

参考答案:F

57、第57题应填( )

参考答案:B

58、第58题应填( )

参考答案:H

59、第59题应填( )

参考答案:A

60、第60题应填( )

参考答案:G

VI. Writing (25 points)

Directions:For this part, you are supposed to write a composition of about 100 -120 wordsbased on the following situation. Remember to write it clearly.61你校学生会将为来访的美国朋友举办一个晚会,要在学校广播中宣布此事,并欢迎大家参加。为使美国朋友听懂,请你用英语写一篇广播通知。要点如下:

(1)宗旨:欢迎来访的美国朋友;

(2)组织者:学生会;

(3)时间:8月13日(星期六)晚7:30;

(4)地点:主楼屋顶花园;

(5)活动内容:音乐、跳舞、唱歌、游戏、交换小礼品(请包装好、签名并在包装外面写上祝愿词)。

注意:应包括以上要点,但不要逐字翻译,要组织成一篇通顺连贯的短文;开头语已为你写好。

生词:交换礼品——to exchange gifts;学生会——the Students’Union

May I have your attention,please? I have an announcement to make.

参考解析:

May I have your attention,please?I have an an—nouncement to make.The Student Union is going to holda paay on Saturday evenin9,August l3,to welcome ourfriends from the United States.The party will be held inthe roof garden of the Main Buildin9.It will begin at 7:30P.m.There will be music,dancin9,singin9,games andexchange of gifts.Will everybody please bring along asmall gift for this purpose?Remember to wrap it up,signyour name and write a few words of good wishes.

Don’t forget:7:30,Saturday evenin9,roof garden,Main Buildin9.There’s sure to be a lot of fun.Everybodyis welcome.

Thank you for your attention.

成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2018年成人高考考前冲刺备考试题

成人高考历年真题汇总

2018年全国各地区成人高考成绩查询入口

声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

投诉建议:

188 0137 9800ask-zk@eol.cn

广告位合作稿件刊登合作

微信公众号
官方微博