您现在的位置: 首页 - 备考 - 专升本 - 英语

2019年成人高考专升本英语考试练习及答案一

来源: 中国教育在线     2019年10月28日

2019年成人高考专升本英语考试练习及答案一

2019年成人高考专升本英语考试平常的练习题要多做,下文的练习题及答案大家可参考参考。

( ) 1. The number of people invited ______ fifty, but a number of them _______ absent for different reasons.

A. were, was B. was, was

C. was, were D. were, were

( ) 2. E-mail, as well as telephones, ________ an important part in daily communication.

A. is playing B. have played

C. are playing D. play

( ) 3. ______ of the land in that district ______ covered with trees and grass.

A. Two fifth, is B. Two fifth, are

C. Two fifths, is D. Two fifths, are

( ) 4. Ten minutes ______ a long time for one who waits.

A. seem B. seems

C. seemed D. are seemed

( ) 5. Eric is the only one of the boys who _____ a driving license.

A. has B. have

C. is having D. are having

( ) 6. Joy and Sorrow _____ next-door neighbours.

A. is B. are C. were D. be

( )7. In my opinion, some of the news _____ unbelievable.

A. are B. is C. has been D. have been

( )8. When ______ the United Nations founded?

A. is B. are C. was D. were

( )9. Every possible means _____ .

A. has tried B. has been tried

C. was tried D. were tried

( ) 10. What she says and does _____ nothing to do with me.

A. was B. were C. has D. have

( )11. There _____ a dictionary and several books on the desk.

A. are B. must C. have been D. is

( )12. Nobody ______ seen the film. It’s a pity.

A. but Tom and Jack have B. except Tom and Jack have

C. but my friends has D. but I have

( )13. No teacher and no student ______.

A. are admitted B. is admitted

C. are admitting D. is admitting

( )14. All but one ______ here just now.

A. is B. was C. has been D. were

( )15. When and where to build the new factory _____ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

参考答案:

1.C 2. A 3. C 4. B 5. A

6. B 7. B 8. C 9. B 10. C

11. D 12. C 13. B 14. D 15. A

2019年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2019成人高考录取查询时间及入口

2019年成人高考成绩查询官方入口及时间

声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

名师课程
教材推荐
历届考题

高起点 更多

名师直播

大学语文
讲师:王俏   37课时
  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博