您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 专升本 - 英语

2019年成人高考专升本英语考试练习及答案二

来源: 中国教育在线     2019年10月28日
单选题

2019年成人高考专升本英语考试练习及答案二

( ) 16. The writer and singer ______ here.

A. is B. are C. were D. do

( ) 17. As I have a meeting at four, ten minutes _____ all that I can spare to talk with you.

A. are B. was C. is D. were

( ) 18. In those days John with his classmates _____ kept busy preparing for the exam.

A. is B. are

C. was D. were

( ) 19. -- ____ your clothes?

--No, mine _____ hanging over there.

A. Is it, is B. Are these, are

C. Is it, are D. Are these, is

( ) 20. The Smith’s family, which ____ rather a large one, ____ very fond of their old houses.

A. were, were B. was, was

C. were, was D. was, were

( ) 21. What the teacher and the students want to say _____ that either of the countries ____ beautiful.

A. are, are B. is, is

C. are, is D. is, are

( ) 22. He is the only one of the students who _____ a winner of scholarship for three years.

A. is B. are

C. have been D. has been

( ) 23. _____ of my brothers are reporters. Covering events, meetings, or sports meetings ______ their duty.

A. Each, are B. Both, is

C. Neither, are D. None, is

( ) 24. -- What do you think of the ______ of the coat?

-- It’s rather high. You can buy a cheaper one in that shop.

A. value B. cost C. price D. use

( ) 25. -- Are the two answers correct?

-- No, ______ correct.

A. no one is B. both are not

C. neither is D. either is not

( ) 26. The wind, together with rain and fog, _____ making sailing difficult.

A. have been B. was

C. / D/ are

2019年成人高考报名有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、成考当地政策不了解,点击立即报考咨询》》

热点推荐:

2019成人高考录取查询时间及入口

2019年成人高考成绩查询官方入口及时间

点击查看答案参考答案: 16. A 17. C 18. C 19. B 20. D 21. B 22. D 23. B 24. C 25. C 26. B
你可能感兴趣的试题
中国教育在线成考频道为广大考生提供2020年成人高考专升本《英语》考试真题及答案等信息。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理2018年成考专升本英语动词不定式归纳总结,供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博