您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案二

来源: 中国教育在线     2020年06月10日
单选题


2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案二

二. 词汇与语法知识(共25小题;每1.5分,共37.5分)

从每小题的四个选项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

( )6. He took the machine to pieces to find out how it _______.

A. progressed B. operated C. equipped D. managed

( )7. I asked two people to help me start my car, but ____ of them knew what to do.

A. either B. none C. both D. neither

( )8. Let’s visit the bookstore on my way back home, __________?

A. shan’t we B. won’t you C. shall we D. will you

( )9. Please be sure to telephone me next time you _______ to our city.

A. will come B. come C. came D. are coming

( )10. He wondered if he could slip out of the lecture hall without anyone _________.

A. noticing B. noticed C. to notice D. being noticed

( )11. – You realize that you were driving at 100 miles per hour, don’t you?

-- No, officer, I _____ have been. This car can’t do more than 70.

A. needn’t B. shouldn’t C. couldn’t D. might not

( )12. Class is to begin in a minute, but the teacher still hasn’t _____.

A. come on B. turned out C. come along D. turned up

( )13. By the end of last year we _____ more than 200 students of English all over the province.

A. trained B. would have trained C. had trained D. have trained

( )14. ______ the teacher’s suggestion, Tom finally found a way to settle the problem.

A. Following B. To follow C. Follow D. He followed

( )15. – Hello, may I speak to Dr. Bush?

--_________________.

A. Yes, I’m Bush B. Yes, it’s me

C. Here is Bush D. Speaking

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

函授本科

成考专升本

点击查看答案参考答案: 二、词汇与语法知识 答案:6.B 7.D 8.C 9.B 10.A 11.C 12.D 13.C 14.A 15.D
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博