您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案五

来源: 中国教育在线     2020年06月10日
单选题

2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案五

三. 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

Mr. Jones was traveling in a car. Soon after setting out from a village to drive to London, he heard a strange noise from the back of the car. Naturally, he _31__ to have a look. He examined the wheels__32__ but found nothing wrong. __33__, he got back into the car and __34__ his way. The noise began almost immediately and was louder than _35__. Quickly turning his head, the man saw what appeared to be a great black cloud following the car._36__ he stopped at a village later on, he was told that a queen bee must be __37__ in his car as there were thousands of bees nearby.

__38__ learning this, the man realized that the only way to get rid of the bees would be to drive away as _39__ as possible. After an hour’s hard driving, he arrived in London where he _40__ his car outside a hotel and went in to have a drink. It was not long __41_ a waiter who had seen him _42___ hurried in to inform him that his car was covered with __43__. The poor driver telephoned the police and explained what had happened. The _44__decided the best way to _45__ the situation would be to call in a bee-keeper. In a short time, the bee-keeper arrived. He found the __46__passenger hidden near the wheel at the back of the car. Very _47_ to the driver for his __48_ gift, the bee-keeper took the queen and her thousands of __49__ home in a large box. Then, the driver drove away in peace, _50_ free from the “black cloud”, which had hung over his car.

( )31. A. moved out B. got out C. turned around D. drove back

( )32. A. closely B. quietly C. clearly D. deeply

( )33. A. However B. Though C. Instead D. Therefore

( )34. A. went B. continued C. started D. drove

( )35. A. ever B. the beginning C. the past D. early

( )36. A. Until B. Before C. When D. Since

( )37. A. taken B. found C. hidden D. stored

( )38. A. At B. On C. For D. In

( )39. A. carefully B. quietly C. bravely D. quickly

( )40. A. sent B. rested C. parked D. lay

( )41. A. before B. then C. until D. when

( )42. A. come over B. arrive C. set off D. leave

( )43. A. bees B. dust C. flowers D. a cloud

( )44. A. waiter B. driver C. expert D. police

( )45. A. get rid of B. go on with C. clean up D. deal with

( )46. A. mistaken B. anxious C. unpopular D. unwelcome

( )47. A. thankful B. angry C. surprised D. delightful

( )48. A. worthless B. expensive C. unexpected D. usual

( )49. A. sisters B. lovers C. followers D. prisoners

( )50. A. by and by B. at least C. by all means D. at present

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》冲刺题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

函授本科

成考专升本

点击查看答案参考答案: 三、完形填空 答案:31.B 32.A 33.D 34.B 35.A 36.C 37.C 38.B 39.D 40.C 41.A 42.B 43.A 44.D 45.D 46.D 47.A 48.C 49.C 50.B
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博