您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》基础练习题及答案六

来源: 中国教育在线     2020年10月15日
单选题

2020年成人高考高起点《英语》基础练习题及答案六

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

I once went to a town in the north of England on business.

It was about 7:30 in the evening when I reached the hotel. The manageress,a strict old lady of about 60,showed me to my room. When I asked her what time dinner was,she said there was only one sitting at 6:30,and I had 1 it.

“Never mind,”I said.“I'm not very 2. I‘ll just have a drink in the bar(酒吧)and a sandwich.”

“Bar!”she 3her voice.“This is a respectable hotel,young man. If you want 4,you must go somewhere else.”She spoke 5a glass of beer was a dangerous drug.

I went to a bar and had some beer and sandwiches and then went to the cinema. At about 11:30 I 6. Everything was in darkness. I knocked at the door,but nothing happened. The 7sound was the church clock opposite,which suddenly struck the half-hour with such 8that it made me jump. 9a window opened upstairs. The old lady 10and asked me what was going on. I explained who I was and she let me 11after ten minutes'wait. She was in her nightdress. She told me seriously that guests were 12to be back in the hotel by 11 o‘clock.

I went to bed but could not sleep. Every quarter of an hour the church clock struck and at midnight the whole hotel shook with the noise. Just before dawn,I finally 13.

When I arrived at 14,everyone else had nearly 15and there was not enough coffee to go round.

“Did you 16well,young man?”the old lady asked.

“17,I don't think I could go through 18 night in that room,”I replied.“I hardly slept at all.”

“That's because you were 19 all night drinking!”she said angrily,putting 20 to the conversation.

1. A. had B. passed C. missed D. caught

2. A. hungry B. sleepy C. tired D. happy

3. A. lost B. lowered C. dropped D. raised

4. A. beer B. coffee C. milk D. tea

5. A. even if B. since C. although D. as if

6. A. went to bed B. walked to a club

C. returned to the hotel D. drove to a restaurant

7. A. only B. sharp C. sweet D. last

8. A. effort B. force C. power D. attraction

9. A. Firstly B. Wonderfully C. Unfortunately D. Finally

10. A. came out B. got up C. looked out D. woke up

11. A. down B. out C. back D. in

12. A. ordered B. expected C. taught D. encouraged

13. A. fell asleep B. went to bed C. got up D. gave in

14. A. a decision B. breakfast C. once D. the office

15. A. arrived B. done C. finished D. started

16. A. play B. sleep C. eat D. do

17. A. First of all B. Never mind C. To tell you the truth D. As a result

18. A. one B. another C. such D. any

19. A. away B. here C. down D. up

20. A. an end B. a saying C. a joke D. a pause

点击进入: 2020年成人高考高起点《英语》基础练习题及答案汇总

成人高考报名有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、成考当地政策不了解,点击立即报考咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考考试真题及答案汇总

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

点击查看答案1. C 2. A 3. D 4. A 5. D 6. C 7. A 8. B 9. D 10. C   11. D 12. B 13. A 14. B 15. C 16. B 17. C 18. B 19. D 20. A
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博