您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 高起点 - 英语

2021年成人高考高起点英语基础试题及答案(11)

来源: 中国教育在线     2021年04月02日
单选题

【导语】中国教育在线成人高考频道根据《全国各类成人高等学校招生复习考试大纲》收集整理了2021年成人高考高起点《英语》基础模拟试题以供考生参考,具体如下:

点击查看:2021年成人高考高起点英语模拟试题

2021年成人高考高起点《英语》基础试题及答案(11)

1. That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

A. a such serious B. a so serious

C. such serious a D. so serious a

2. This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

A. to B. of

C. with D. from

3. The word is new to us. You'd better ______ in the dictionary.

A. look at it B. look for it

C. look it up D. look it out

4. If there is no one _______ him with the preparation,he will have to put off the meeting.

A. help B. to help

C. helps D. helped

5. As soon as she _______ open the letter,Mrs. White will find out what has happened to her husband.

A. tears B. is tearing

C. will tear D. has torn

6. ______ the government argees to give extra money,the theatre will have to be closed next month.

A. Unless B. If

C. Since D As

7. To reduce weight,plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

A. its place B. place

C. the place D. a place

8.-Let me help you with your suitcase.

-________.

A. You're very nice

B. Yes,you're so helpful

C. No,I can do

D. It's very kind of you

9. These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

A. were B. is

C. are D. was

10. You _______ have seen Jane in her office last Friday;she's been out of town for two weeks.

A. couldn't B. mustn‘t

C. wouldn't D. shouldn‘t

成人高考报名有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、成考当地政策不了解,点击立即报考咨询》》

热点推荐:

2021年全国成人高考报名时间及报名入口

2021年全国成人高考招生对象及报名条件

2021年全国各省成人高考学费汇总

2021年全国各省成人高考报名流程汇总

点击查看答案参考答案:1.D 2.A 3.C 4.B 5.A 6.A 7.C 8.D 9.C 10.A
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:19923834968
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博