您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 专升本 - 英语

2022年成人高考专升本《英语》日常训练试题及答案(20)

来源: 中国教育在线     2022年05月13日

【导语】中国教育在线成人高考频道根据《全国各类成人高等学校招生复习考试大纲》收集整理了2022成考专升本《英语》日常训练试题以供广大考生参考,具体如下:

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

2022年成人高考专升本《英语》日常训练试题及答案(20)

点击查看:2022年成人高考专升本《英语》日常训练试题及答案汇总

Directions:

For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Insure means to protect _51_ a loss of money. Most people can budget their money so that their income will cover expected expenses _52_ food, clothing, housing, and public services. But, there is no way to know _53_ who will suffer a crisis (危机) such as a serious illness, fire, flood, or a car accident. Such crises usually _54_ great expense. Even if people could predict crises, it would be hard to save enough money to _55_ the expenses. Insurance is a system _56_ a company collects money from many individuals and then pays certain expenses whenever one of those insured individuals is faced with a certain crisis. An insurance policy _57_ how much the insurance costs and how much the company will pay when a policy holder is faced with a certain crisis. There are many different kinds of insurance, _58_ hospital, motor-car and fire. Insurance can be rather expensive but most people buy insurance of some kind. Insurance is something _59_ people buy and hope they will _60_ need.

51.A. for B. from C. against D. with

52.A. such as B. for example C. that D. the same as

53.A. predict B. ahead C. in advance D. earlier

54.A. result from B. make C. take D. result in

55.A. cover B. pay back C. fill D. make full

56.A. that B. by which C. what D. where

57. A. said B. agree C. make sure D. states

58.A. include B. including C. as well as D. also

59.A. which B. that C. as D. like

60.A. never B. ever C. sometimes D. often

51.C 52.A 53.D 54.C 55.A 56.B 57.D 58.B 59.B 60.D

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

热点推荐:

2022年全国成人高考报名时间及报名入口

2022年全国成人高考报名条件

2022年全国成人高考报名费用

你可能感兴趣的试题
中国教育在线成考频道为广大考生提供2020年成人高考专升本《英语》考试真题及答案等信息。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理2018年成考专升本英语动词不定式归纳总结,供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯